Subprefectul de Dolj al USRPLUS, concediat în timp ce-o asculta pe Turcan „doinind” despre locuri de muncă nou create și PNDL 3

Subprefectul Iustin Dumitrescu a asistat la activitățile derulate de Ministrul Muncii la Craiova, inclusiv la conferința de presă susținută la Palatul Administrativ, de la ora 14.00. Ironia sorții face ca, în perioada respectivă, reprezentantul USRPLUS să fie revocat din funcție, la pachet cu toți colegii de la conducerea prefecturilor. 

Mai mult, în timp ce la Palatul Victoria, în ședința de Guvern începută la ora 13.00, se semnau hotărârile de guvern de revocare a prefecților și subprefecților susținuți de USRPLUS, Iustin Dumitrescu (foto dreapta) era nevoit să sufere în tăcere la conferința de presă la care Raluca Turcan și șeful PNL Dolj Ștefan Stoica, se întreceau în laude la adresa PNDL 3, unul dintre motivele care au dus la ejectarea useriștilor din Guvern.

De menționat că, ministrul Muncii s-a lăudat azi și cu 100.000 de locuri de muncă nou create în economie de la începutul anului, precum și cu decalajul dintre locurile de muncă disponibile și cererea existentă, ofertele de angajare fiind de două ori mai multe decât solicitările. Din statistica Ralucăi Turcan lipseau la ora respectivă cele 48 de posturi de prefecți și subprefecți pe care tocmai le elibera Guvernul.