Subprefecți noi la Dolj, cv-ul noului subprefect de Dolj din partea USR PLUS Iustin Dumitrescu

Iustin Dumitrescu de la PLUS și Flavius Sirop de la PNL ssunt noii subprefecți de Dolj, în urma unor hotărâri de Guvern adoptate ieri de Cabinetul Câțu. Dacă Sirop e o prezență obișnuită în politica doljeană în ultimul deceniu, Iustin DUmitrescu este o apariție mai nouă.

Iustin Dumitrescu este avocat, membru PLUS și fost candidat din partea USR PLUS la alegerile parlamentare de anul trecut. A fost prezentat ca favorit a organizației locale USR PLUS pentru postul de subprefect încă de luna trecută, printr-o postare pe rețelele de socializare:

iustin Subprefecți noi la Dolj, cv ul noului subprefect de Dolj din partea USR PLUS Iustin Dumitrescu poze

„Colegul nostru Iustin Dumitrescu este propunerea Alianței USRPLUS Dolj pentru funcția de subprefect al județului Dolj.

Este avocat stagiar în cadrul Baroului Dolj, fiind absolvent al Facultății de Drept și al unui masterat de Drept Privat în cadrul Universității din București. După absolvirea studiilor universitare, a promovat examenul de avocat în cadrul Institutului Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților și cel de definitivat în profesia de consilier juridic în cadrul Colegiului Consilierilor Juridici Dolj. A ocupat funcția de consilier juridic în cadrul mai multor firme, fiind de asemenea avocat stagiar colaborator în cadrul unui cabinet de avocat.
A devenit membru PLUS Dolj în ianuarie 2019, iar din decembrie 2019 este și Coordonator Regional PLUS pentru Sud-Vest Oltenia.
Îi dorim mult succes!”
Iată și cv-ul noului subprefect de Dolj din partea USR PLUS Iustin Dumitrescu