Stoica şi Dincă, la primul atac în tandem

stoicaberceanudinca Stoica şi Dincă, la primul atac în tandem poze

Junii trimişi la înaintare de PDL şi-au fixat ţintele: Stoica atacă terenurile de la Aeroport şi spitalul judeţean, Mărinică iese la bătaie cu onoarea nereperată a craiovenilor după arestarea lui Solomon.

Ieşiţi prima oară la atac în această formulă, Stoica şi Dincă şi-au luat adversarii în primire, lansând câteva lovituri vorbale la adresa adversarilor din vitoarea campanie electorală.

“Această candidatură este o mare responsabilitate, de altfel, mă onorează foarte mult. Nu candidatura este o mare o funcţie, ci preşedinte al Consiliului Judeţean Dolj. Sunt un om care a demonstrat la locul de muncă faptul că poate realiza foarte multe”, a declarat Ştefan Stoica, aruncat de PDL în lupta pentru preşedinţia consiliului judeţean. Acesta s-a declarat nemulţumit de prestaţia actualului preşedinte al CJ, Ion Prioteasa. “Una dintre marile noastre nemulţumiri o reprezintă faptul că nu s-a reuşit crearea de facilităţi pentru investitori. Vă reamintesc că acele terenuri de la Aeroport au fost obţinute de CJ în guvernarea noastră şi speram cu toţii să atragă investitori şi locuri de muncă, mai ales că beneficiem şi de prezenţa celor de la Ford, însă acest lucru nu s-a întâmplat. De asemenea, va trebui să ne ocupăm şi de această mare problemă a judeţului pe care o reprezintă Spitalul Judeţean administrat de CJ şi vă anunţ că, împreună cu domnu Dincă,vom lansa în curând oferta pe sănătate”, a mai spus Stoica.

La rândul său, Mărinică Dincă a promis continuarea proiectelor la derularea cărora a participat în perioada în care a condus primăria, lansând în acelaşi timp o aluzie la problemele în justiţie ale primarului în funcţie, Antonie Solomon. “Vreau să redau oltenilor mei mândria care le-a fost ştirbită de acel episod care s-a petrecut în martie 2010 (data la care a fost arestat Antonie Solomon – nr). Nu aş vrea să fim puşi în situaţia ca, dacă alegerile locale se termină cu un anumit rezultat, să ne prezentăm din nou la vot anul viitor”, a spus Dincă.