Stoica, PDL Dolj: PNL = PSD = partid de stânga!

Ştefan Stoica: „Considerăm că PNL, cu Crin Antonescu în frunte, este un partid de stânga egal cu PSD-ul lui Ponta”

În dubla sa calitate de prim-vicepreşedinte al PDL Dolj şi şef de campanie al democrat-liberalilor doljeni pentru alegerile europarlamentare, deputatul Ştefan Stoica a facut în acest weekend un tur al mai multor organizaţii din judeţ, unde s-a întâlnit cu militanţii partidului, dar şi cu mulţi simpatizanţi.

În toate întâlnirile avute, Stoica a subliniat că „PDL are propria sa cale la care muncește de când a intrat în opoziție cu USL”.

Referindu-se la capcana aşa-zisei dizidente a lui Crin Antonescu faţă de Victor Ponta, deputatul democrat-liberal a subliniat că „PNL nu poate veni acum în opoziţie prezentându-se drept neprihănit. Nu este neprihănit din cauza a tot ceea ce USL a făcut încă de la formarea sa – a crescut violența de exprimare în politică, a mințit cot la cot cu PSD, a promis totul și nu a dat nimic! PNL s-a discreditat complet la guvernare sub conducerea lui Crin Antonescu iar miniștrii săi, ca de exemplu la muncă sau finanțe, au demonstrat că sunt mai de stânga decât chiar cei ai PSD”.„Prin urmare”, spune deputatul Ştefan Stoica, „PDL va considera PNL cu Crin Antonescu în frunte, în continuare, un partid de stânga egal cu PSD-ul lui Ponta. PDL va continua să facă opoziție Guvernului și să deconspire PNL drept unul dintre partidele care au pus decisiv umărul la ceea ce se întâmplă acum în țară – de la nivel de trai la inflație, de la corupție la încălcarea statului de drept.

PDL şi-a propus să ocupe un loc doi, după PSD, la alegerile europarlamentare şi să-şi consolideze astfel poziţia de principal partid de opoziţie din Romania.

Referindu-se la scrutinul din 25 mai, Stoica a mai spus că „alegerile europene sunt foarte importante pentru PDL. Ţinta noastră este să avem cel puţin al doilea rezultat la nivel naţional, adică să confirmăm statutul nostru de cel mai puternic partid de pe dreapta şi cred că este un obiectiv care poate fi îndeplinit.”

„În Dolj, în toată Oltenia de fapt, suntem chiar mult mai optimişti în privinţa rezultatului pe care îl vom obţine, deoarece Marian Jean Marinescu este mult deasupra oricărui alt candidat propus de către celelalte partide. Acest lucru s-a confirmat de altfel şi cu prilejul oferit de campania de strângere de semnături pe listele pentru susţinerea PDL la alegerile pentru Parlamentul European, când, în numai câteva  zile de la declanşarea acestei acţiuni, s-au adunat peste 15.000 de semnături unice”, a subliniat Stoica.

 

BIROUL DE PRESĂ

AL PDL DOLJ