Ştefan Stoica şi-a depus candidatura la preşedinţia CJ Dolj: Judeţul, depopulat după 22 de ani de PSD

stoica pdl 013 Ştefan Stoica şi a depus candidatura la preşedinţia CJ Dolj: Judeţul, depopulat după 22 de ani de PSD poze

Consilierul judeţean Ştefan Stoica şi-a depus azi candidatura la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Dolj din partea PDL.

Stoica a fost însoţit la biroul electoral judeţean de colegii de pe lista de consilieri judeţeni ai PDL, precum şi de europarlamentarul Marian Jean Marinescu.

“Cred ce timpul pentru o schimbare la conducerea judeţului. Cred că de această dată alegătorii nu vor mai vota emoţional, ci vor alege o echipă care poate face mai mult pentru oameni. De 22 de ani PSD este la conducerea CJ Dolj şi vedem că populaţia judeţului a scăzut, că satele s-au depopulat, că dintr-un judeţ cu industrie puternică am devenit unul preponderent agrar, spitalul judeţean e insalubru, iar sportul doljean nu mai obţine performanţă”, a spus Ştefan Stoica.

“Doljenii şi craiovenii să se uite pe geam şi să vadă ce s-a întâmplat cu oraşul şi judeţul în aceşti ultimi ani. Eu cred că Stoica e omul care poate să schimbe lucrurile în bine la CJ Dolj”, a declarat Marian Jean Marinescu.