Ştefan Stoica: Proiect de dezvoltare a târgurilor comunale

fane stoica leu Ştefan Stoica: Proiect de dezvoltare a târgurilor comunale poze

Candidatul Partidului Democrat Liberal la preşedinţia Consiliului Judeţean Dolj, Ştefan Stoica, a vizitat, duminică dimineaţa, Târgul Săptămânal din comuna doljeană Leu.

Aici, consilierul judeţean Ştefan Stoica s-a întâlnit cu zeci de comercianţi dar şi cu localnici cărora le-a prezentat proiectul său pentru dezvoltarea târgurilor săptămânale.
“Am văzut în ce condiţii îşi vând agricultorii doljeni produsele în târguri. Este păcat de munca acestor oameni ca să îi lăsăm în continuare să îşi comercializeze produsele direct pe pământ. Trebuie ca toate aceste târguri să fie amenajate astfel încât oamenii să cumpere produsele ţinute în condiţii decente, să nu se mai calce în picioare pentru un loc cu vad mai bun. Împreună cu primarii localităţilor doljene putem realiza o dezvoltare a acestor târguri comunale”, a declarat Ştefan Stoica, candidatul PDL la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Dolj. Ştefan Stoica s-a întâlnit, în timpul vizitei la Leu, şi cu peste 50 de membri ai organizaţiei locale a PDL.

fane stoica sapca leu Ştefan Stoica: Proiect de dezvoltare a târgurilor comunale poze