Ștefan Stoica (PNL): Lia Olguța Vasilescu și tovarășul Ion Prioteasa să meargă la spital și să rezolve cu managerul pe care l-au girat

Liderul PNL Dolj Ștefan Stoica a preluat la conferința de presă de duminică tema problemelor de ultimă oră de la Spitalul Județean Dolj, unde îi trimite să rezolve situația încălzirii și a vaucherelor de vacanță pe reprezentanții PSD, respectiv pe Lia Olguța Vasilescu și Ion Prioteasa.


„Este o situație critică, dezastruoasă la Spitalul Județean de Urgență Craiova. Constatăm o nepăsare critică din partea conducerii Consiliului Județean Dolj. Domnul Ion Prioteasa nu a binevoit să se deplaseze un kilometru până la spital să constate că nu există căldură . Conducerea spitalului își cere scuze că nu este căldură, prin afișe puse pe fiecare palier. În România, iarna vine după toamnă. Această clădire este în administrarea Consiliului Județean Dolj. Și anul trecut au fost astfel de probleme. Managerul actual este de anul trecut director iar la începutul acestui an a dat concurs. Pacienții se încălzesc cu aeroterme, cu calorifere electrice și există un mare risc de incendiu în acest spital. Îi transmit domnului Prioteasa că nu este târziu, nici astăzi, să se deplaseze la spital. Este important ca cei doi lideri politici importanți ai PSD-ului, Lia Olguța Vasilescu și tovarășul Ion Prioteasa, să discute cu actualul manager. Consider însă că acesta ar trebui demis”, a completat liderul PNL Dolj. Clinica de Chirurgie Cardiovasculară Intervențională era inaugurată, cu fast, în urmă cu un an și jumătate. Acum, nu există personal angajat, nu există dotări necesare. De un an și jumătate avem doar o inaugurare cu fast. Solicit public, din nou, ca cei doi lideri politici, importanți pentru județul Dolj, să îl pună la treabă pe directorul pe care l-au girat politic”, a spus Ștefan Stoica.