Ştefan Stoica la Izvoare, alături de candidatul PDL la primărie Vergil Fulgu

stoica marijean 3 Ştefan Stoica la Izvoare, alături de candidatul PDL la primărie Vergil Fulgu poze

Candidatul Partidului Democrat Liberal la preşedinţia Consiliului Judeţean Dolj, Ştefan Stoica, s-a întâlnit, sâmbătă cu locuitorii comunei doljene Izvoare. Stoica, împreună cu Vergil Fulgu, candidatul PDL la funcţia de primar al comunei Izvoare, au mers din casă în casă pentru a le prezenta locuitorilor programul politic al acestora pentru dezvoltarea economică şi socială a judeţului Dolj.

stoica marijean 1 Ştefan Stoica la Izvoare, alături de candidatul PDL la primărie Vergil Fulgu poze

“Oamenii din Izvoare nu au canalizare, drumurile nu sunt reabilitate şi, ca ân multe alte localităţi ale judeţului Dolj, nu există locuri de muncă, nu există o posibilitate ca tinerii să îşi dorească să rămână acasă, alături de familie. Nu au serviciu, nu au condiţii decente de trai. Locuitorii comunei Izvoare trebuie să ştie că Vergil Fulgu, împreună cu mine, în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Dolj, avem un proiect de dezvoltare a acestei localităţi”, a declarat Stoica Ştefan, candidatul PDL la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Dolj.

stoica marijean 2 Ştefan Stoica la Izvoare, alături de candidatul PDL la primărie Vergil Fulgu poze

Vergil Fulgu le-a spus cetăţenilor din Izvoare că “pentru a transforma comuna într-una dezvoltată, primul lucru care trebuia luat în calcul este atragerea de fonduri europene pentru extinderea alimentării cu apă şi racordarea la reţeaua de canalizare prin revizuire şi aprobarea proiectului respins de către administraţia veche”. De vorbă cu oamenii din Izvoare au stat şi candidaţii PDL la funcţia de consilier judeţean care le-au prezentat proiectul de dezvoltare economică a judeţului Dolj.

Biroul de presa,
PDL Dolj