Ştefan Stoica l-a lansat pe candidatul PDL la primăria Rast, Ciprian Cătălin Arnăutu

stefan stoica si arnautu rast Ştefan Stoica l a lansat pe candidatul PDL la primăria Rast, Ciprian Cătălin Arnăutu  poze

Ştefan Stoica: “Ştiu foarte bine care este situaţia în comuna Rast. În timpul inundaţiilor, zi de zi am stat lângă oamenii de aici şi i-am ajutat”.

Candidatul Partidului Democrat Liberal la preşedinţia Consiliului Judeţean Dolj, Ştefan Stoica, a participat, sâmbătă, 12 mai 2012, la lansarea candidaturii lui Ciprian Cătălin Arnăutu la funcţia de primar al comunei doljene Rast.

fane baba rast Ştefan Stoica l a lansat pe candidatul PDL la primăria Rast, Ciprian Cătălin Arnăutu  poze

Ştefan Stoica s-a întâlnit, de asemenea, cu peste 250 de locuitori ai comunei Rast care i-au prezentat acestuia problemele localitatii. “Ştiu foarte bine care este situaţia în comuna Rast. În timpul inundaţiilor, zi de zi am stat lângă oamenii de aici şi i-am ajutat. Speram ca de atunci până acum situaţia să se fi îmbunătăţit, însă actuala administraţie publică locală nu a venit în sprijinul oamenilor. Este timpul ca lucrurile să se schimbe, să aibă în fruntea comunităţii un om care să îi reprezinte. Colegul meu Cătălin Ciprian Arnăutu este propunerea noastră deoarece ştim că angajamentele pe care şi le va lua faţă de cetăţenii comunei le va respecta întocmai”, suţine candidatul PDL la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Dolj, Ştefan Stoica. De asemenea, Ştefan Stoica a precizat că pentru dezvoltarea comunelor doljene este nevoie de o strategie judeţeană pentru crearea a noi locuri de muncă. “Există fonduri europene pe care autorităţile locale le pot accesa pentru dezvoltarea comunităţilor, şi aici mă refer la realizări de alimentări cu apă, gaze, reţele de canalizare. Primarii şi administraţia judeţeană au nevoie de o strategie de dezvoltare a judeţului, pentru că numai atrăgând fondurile europene se pot crea locuri de muncă şi, implicit, va exista o stabilitate economică. Acest lucru trebuie făcut acum la nivelul judeţului Dolj, să fie create locuri de muncă dar nu numai în mediul urban. Şi tinerii din satele doljene au nevoie să muncească”, susţine Ştefan Stoica.

stoica arnautu marijean rast Ştefan Stoica l a lansat pe candidatul PDL la primăria Rast, Ciprian Cătălin Arnăutu  poze
La evenimentul de lansare au mai participat candidaţii PDL pentru funcţia de consilier judeţean dar şi europarlamentarul Marian Jean Marinescu. Ei au fost întâmpinaţi în Rast de peste 250 de locuitori ai comunei.