Ştefan Stoica l-a lansat pe Banu în cursa pentru primăria Teasc

fane stoica marijean teasc 3 Ştefan Stoica l a lansat pe Banu în cursa pentru primăria Teasc poze

Candidatul Partidului Democrat Liberal pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Dolj, Ştefan Stoica, a participat la evenimentul de lansare a candidatului PDL la funcţia de primar al comunei doljene Teasc, Cristinel Banu.

Ştefan Stoica i-a asigurat pe locuitorii comunei Teasc de faptul că îl susţine pe Cristinel Banu datorită proiectelor realizate în această localitate în perioada mandatului său de primar.

fane stoica marijean teasc 1 Ştefan Stoica l a lansat pe Banu în cursa pentru primăria Teasc poze

“Anii în care Cristinel Banu a ocupat funcţia de primar al comunei Teasc au adus multe realizări aici, de la reabilitarea grădiniţelor şi şcolilor, a căminului cultural, construirea unui sediu nou al primăriei, până la aducerea alimentării cu apă şi canalizării în Teasc. În următoarea perioadă, se doreşte finalizarea aici a unei baze sportive, a unui cămin cultural şi a unei staţii de epurare. Toate acestea pot fi realizate doar cu domnul Cristinel Banu în funcţia de primar al comunei Teasc”, a declarat Ştefan Stoica.

fane stoica marijean teasc 2 Ştefan Stoica l a lansat pe Banu în cursa pentru primăria Teasc poze

Primarul comunei Teasc, Cristinel Banu, susţine că toate realizările au fost posibile datorită sprijinului pe care l-a primit de la cetăţeni. “Cetăţenii din Teasc au fost consultaţi însă am dat dovadă de profesionalism şi seriozitate în luarea deciziilor. Nevoile locuitorilor din Teasc au fost şi vor fi o prioritate pentru mine”, a declarat Cristinel Banu.

 

La evenimentul de lansare a candidatului PDL pentru funcţia de primar al comunei doljene Teasc au participat câteva sute de locuitori dar şi candidaţi PDL pentru funcţia de consilier judeţean.

Biroul de presa,
PDL Dolj