Ştefan Stoica: Elena Udrea ia zero voturi de la Dolj – video

stoicamarinescudascalu Ştefan Stoica: Elena Udrea ia zero voturi de la Dolj   video poze

Şefii PDL Dolj spun că acceptă la dezbatere toate moţiunile candidaţilor la preşedinţia partidului, dar nu-i dau şanse la vreun vot din organizaţie Elenei Udrea. 

Deputatul Ştefan Stoica spune că a ajuns la acestă concluzie după ce sa-a consultat cu primarii şi consilierii locali ai partidului, convocaţi ieri în şedinţă la sediul organizaţiei judeţene.

 

“Noi vom accepta, ca de fiecare dată, la dezbatere, toţi candidaţii care îşi depun moţiuni pentru preşedinţia PDL. Le primim moţiunile şi îi aşteptăm să vină în faţa noastră să le susţină, apoi vom decide cum vom vota. Oricum, la Dolj, Elena Udrea nu are cum să ia mai mult de zero voturi. Asta e concluzia mea după ce am discutat cu primarii şi consilierii locali ai partidului. Ar fi luat poate două voturi, dacă mai erau în partid Solomon şi Gelu Vişan”, a spus Ştefan Stoica.

Acesta a lăsat să se înţeleagă că Elena Udrea nu e singura trecută pe lista neagră de baza organizatiei judeţene. “Pot chiar să vă spun că toţi cei cu care am discutat azi ne-au cerut ca delegaţii la congres să nu voteze nicium membru PDL care a fost ministru şi, venind în Dolj, nu a trecut pe la sediul partidului, să se întâlnească aici cu membrii şi primarii noştri şi să susţină conferinţe de presă”, a mai spus Stoica.