Ştefan Stoica, candidatul PDL la preşedintia Consiliului Judeţean a participat la campania “Let’s do it, Romania!”

letsdoitfane Ştefan Stoica, candidatul PDL la preşedintia Consiliului Judeţean a participat la campania “Let’s do it, Romania!” poze

Stefan Stoica, candidatul PDL la presedintia Consiliului Judetean spune, “am încercat să ajutăm mediul înconjurător să respire, sufocat de munţii de gunoaie aruncate la intamplare de persoane iresponsabile”.

Ştefan Stoica, candidatul Partidului Democrat Liberal la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Dolj, a participat, astazi, la campania naţională “Let’s do it, Romania!” alaturi de peste doua sute tineri democrat liberali.
Ştefan Stoica a declarat că astfel de acţiuni ar trebui să conştientizeze locuitorii judeţului Dolj asupra importanţei menţinerii unui mediu înconjurător curat. “Este foarte important ca noi toţi să avem grijă de oraşul, de judeţul în care trăim. Dacă nu suntem responsabili şi nu păstrăm mediul înconjurător curat, viitorul nostru şi al copiilor noştri va fi afectat din cauza gunoaielor aruncate la întâmplare. Toată lumea ar trebui să ştie că atunci când iese la un picnic sau când pur şi simplu merge pe stradă să nu arunce hârtii sau pet-uri. Am participat la această campanie cu drag, aşa cum m-am alăturat organizaţiei non-guvernamentale ce realizează acest proiect an de an.
Împreună cu tinerii din echipa mea am încercat să ajutăm mediul înconjurător să respire, sufocat de munţii de gunoaie aruncate la intamplare de persoane iresponsabile a mai declarat consilierul judeţean Ştefan Stoica, candidatul Partidului Democrat Liberal la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Dolj.
Stefan Stoica a mai spus este foarte important ca cei tineri să preia acest exemplu şi, mai ales în unităţile de învăţământ, elevii să fie sfătuiţi să participe la astfel de acţiuni nu numai atunci când ele sunt organizate la nivel naţional”.
În doar două ore, echipa consilierului judeţean Ştefan Stoica a reuşit să adune, din zona Lacului Tancodrom, de lângă Centrura de Nord a Craiovei peste 100 de saci cu resturi menajere şi pet-uri, întreaga cantitate de gunoi fiind colectată selectiv.