Ştefan Stoica, alături de Marijean la lansarea candidatului PDL la Primăria Filiaşi

fane stoica filiasiJPG Ştefan Stoica, alături de Marijean la lansarea candidatului PDL la Primăria Filiaşi poze

Candidatul la preşedinţia Consiliului Judeţean din partea Partidului Democrat Liberal, Ştefan Stoica, a participat, duminică, la lansarea candidaturii reprezentantului PDL la funcţia de primar al oraşului Filiaşi.

Împreună cu Ştefan Stoica, Ion Iana i-a prezentat filieşenilor pe cei care vor forma echipa de consilieri locali din partea Partidului Democrat Liberal. “Oraşul Filiaşi merită o echipă care să lucreze pentru el, pentru tinerii care sunt nevoiţi să plece de acasă, de lângă părinţi, la muncă în străinătate sau în alte oraşe din cauză că nu îşi găsesc un loc de unde să îşi câştige pâinea. Acest lucru ar trebui să dea de gândit administraţiei locale care ar fi trebuit să atragă investitorii în acest oraş. Numai că, în Filiaşi, condiţiile de viaţă sunt aceleaşi ca acum 22 de ani. Am reuşit cu ajutorul Guvernului să atragem în acest oraş un proiect, în valoare de 3,5 milioane euro, pentru reabilitarea a zece străzi şi supraveghere video a oraşului. Sperăm în echipă cu Ion Iana, să îi ajutăm mai mult pe locuitorii Filiaşului”, a declarat Ştefan Stoica, candidatul la preşedinţia Consiliului Judeţean din partea Partidului Democrat Liberal.
Ion Iana, candidatul PDL la funcţia de primar al oraşului Filiaşi susţine că îşi doreşte “un consiliu local activ care să fie mereu atent la nevoile cetăţeanului”. “A face administraţie publică a atrage cetăţeanul de partea administraţiei, de a fi consultat omul atunci când vrei să propui un proiect pentru comunitatea noastră. Planurile de viitor ale administraţiei locale trebuie să fie ca o soluţie la propunerea cetăţeanului, primăria trebuie să fie un serviciu în folosul celor care plătesc taxe şi impozite la bugetul local”, a susţinut Ion Iana, candidatul la Primăria Filiaşi din partea Partidului Democrat Liberal, Ion Iana. La evenimentul de lansare a candidatului PDL la Primăria Filiaşi au mai fost prezenţi eurparlamentarul Marian Jean Marinescu, consilierul judeţean Ileana Şerban.
“Este de neiertat că administraţia locală din Filiaşi nu a depus pînă în prezent niciun proiect pentru obţinerea unor finanţării europene. Locurile de muncă sunt vitale pentru oamenii din Filiaşi şi primăria trebuie să atragă investitori. Ion Iana va putea face acest lucru şi va avea un sprijin în Ştefan Stoica”, a declarat europarlamentarul Marian Jean Marinescu, prim-vicepreşedinte al PDL Dolj. Evenimentul de lansare a candidatului PDL la Primăria Filiaşi, Ion Iana, a avut loc în Căminul Cultural din localitate, la care au participat 300 de persoane.