Ştefan Stoica a lansat un candidat de primar şi o echipă de fotbal la Brabova

stoica stefan brabova fotbal echipa Ştefan Stoica a lansat un candidat de primar şi o echipă de fotbal la Brabova poze

Stoica Ştefan, candidatul Partidului Democrat Liberal la preşedinţia Consiliului Judeţean a participat la primul meci al echipei Olimpic Brabova. Lotul a fost infiinţat şi înscris în Asociaţia Judeţeană de Fotbal de Laurenţiu Bărbulescu, candidatul PDL la primăria Brabova. Componenţii echipei au primit astăzi câte un echipament complet de fotbal din partea organizaţiei judeţene a PDL.

stoica stefan brabova fotbal echipa 2 Ştefan Stoica a lansat un candidat de primar şi o echipă de fotbal la Brabova poze

Ştefan Stoica a declarat că “până azi nu exista o echipă de fotbal în această comună, la iniţiativa candidatului PDL, Laurenţiu Bărbulescu, acest lucru a devenit posibil. Noi ne-am alăturat demersului său, pentru că şi tinerii din mediul rural trebuie să beneficieze de aceleaşi condiţii şi oportunităţi.” Mai mult, a spus Stefan Stoica, această comuna este văduvită de o arteră de circulaţie care să facă legătura cu Craiova, actualul drum este impracticabil. Iarna locuitorii acestei zone sunt practic rupţi de lume. Prin accesarea de fonduri europene vom reuşi să refacem acest drum, alimentarea cu apă şi canalizarea acestei localităţi.
Laurenţiu Bărbulescu, candidatul PDL la primăria Brabova a spus că va face un proiect prin care să atragă fonduri europene pentru reabilitarea drumurilor, alimentarea cu apă şi canalizarea localităţii Brabova.