Ștefan Bănică Jr cântă tot la Polivalentă

 

Concertul de joi al lui Ștefan Bănică Jr va avea loc tot la Sala Polivalentă din Craiova, în ciuda problemelor legate de autorizarea PSI a sălii. 

La această oră, la Sala POlivalentă se muncește deja la amenajarea scenei.

Surse administrative susțin că decizia a fost luată azi de factorii responsabili, după ce reprezentanții ISU au verificat încă o dată Sala Polivalentă și dotările pe linie de prevenire și combatere a incendiilor. Pompierii au verificat sistemul de iluminat, căile de acces și evacuare din sală, sistemul de sprinklere, hidranții interiori și exteriori, sistemul de detecție și sistemul de pompe cu care este dotată sala, toate echipamentele fiind declarate funcționale și corespunzătoare.

Ca măsuri suplimentare, ISU va plusa la organizare cu opt subofițeri prezenți la Polivalentă la ora spectacolului și o autospecială cu apă și spumă.

Primarul Lia Olguța Vasilescu dăduse ca probabilă mutarea concertului la Centru Multifuncțional din Romanești, la conferința de presă de ieri, la recomandarea ISU.

Sala POlivalentă nu deține încă autorizație PSI din partea ISU, motivele invocate de pompieri fiind însă legate de lipsa unor documente și nu de starea dotărilor anti-incendiu din sală, care sunt considerate apte din punct de vedere tehnic pentru organizarea unui astfel de eveniment.