Starbucks a deschis în Mercur Center Craiova prima sa cafenea din Oltenia

starbucks 1 Starbucks a deschis în Mercur Center Craiova prima sa cafenea din Oltenia poze

 

Compania Starbucks a deschis marți, 20 septembrie, prima sa cafenea din Oltenia, la Craiova, în Mercur Center, în parteneriat cu AmRest.

Sute de craioveni au fost prezenți, de la prima oră a dimineții, să savureze băuturile espresso delicioase marca Starbucks, realizate manual, într-o nouă cafenea frumoasă și primitoare.

 

“Ne bucurăm că am deschis prima cafenea Starbucks la Craiova, cunoscând dorința locuitorilor de aici de a avea aproape un brand pe care îl îndrăgesc. Fanii noștri trebuie să știe că numele companiei vine de la numele personajului iubitor de cafea din cartea “Moby Dick” și el evocă romantismul călătoriilor pe mare și a comerțului cu boabe de cafea. Ne dorim să vă bucurați din plin de experiența Starbucks Craiova!” – Eva Simon, District Manager Starbucks.

starbucks 2 Starbucks a deschis în Mercur Center Craiova prima sa cafenea din Oltenia poze

Cafeneaua Starbucks din Mercur Center a fost proiectată pentru a reflecta comunitatea pe care o va deservi și pentru a celebra istoria Starbucks, prin caracteristici principale de design si simboluri definitorii ale frumoaselor lucrări de artă din lemn ce onorează istoria și agricultura cafelei.

 

Cafeneaua este deschisa la parterul centrului comercial, intrarea principala si va dispune si de o terasa exterioara.

 

“Suntem convinși că iubitorii de cafea din Craiova vor găsi în Starbucks o alegere cu personalitate, un loc de întâlnire în care pot savura o cafea unică într-un spațiu plăcut și relaxant” – Dana Pașol, Marketing Manager Starbucks România & Bulgaria.

 

Starbucks a intrat pe piața românească în 2007, când a deschis prima cafenea în București. Cu deschiderea de la Craiova, Starbucks deține 22 de cafenele în România.

 

“Mercur Center își ține astfel promisiunea de brand făcută încă de la redeschiderea sa, de a aduce branduri internaționale de renume, care să satisfacă gusturile craiovenilor, în materie de cumpărături și timp liber de calitate. Salutăm deschiderea Starbucks Craiova și nu ne îndoim că vor avea succesul pe care îl merită!” – Dumitru Răduț, Director General Mercur Center