Stamatoiu s-a făcut peremist la loc

primaria craiova stamatoiu Stamatoiu s a făcut peremist la loc poze

Fostul director al Companiei de Apă Oltenia Constantin Stamatoiu s-a întors pe listele PRM Dolj. 

Constantin Stamatoiu, consilieri local timp de două mandate până în 2008 încearcă din nou revenirea în legislativul local. Stamatoiu ocupă poziţia a 9-a pe lista de candidaţi a PRM, el figurând, de asemenea, şi pe lista de candidaţi la Consiliul Judeţean Dolj depusă de formaţiunea lui Vadim Tudor.

Constantin Stamatoiu revine astfel, după aproximativ patru ani, în cadrul organizaţiei judeţene peremiste, pe care a şi condus-o, la un moment dat, în calitate de preşedinte interimar, continuând astfel o carieră politică plină de evenimente.

Stamatoiu a fost ales iniţial consilier municipal pe listele PSD, apoi a trecut la PD, formaţiune sub sigla căruia şi-a obţinut al doilea mandat de ales local, apoi a cotit-o spre PRM, unde a înaintat rapid în “organigramă” sub protecţia ex-viceprimarului Gheorghe Nedelescu. A fost ultimul director al Regiei de Apă Craiova şi primul director al Companiei de Apă Oltenia, sub conducerea sa având loc transformarea fostei regii municipale în societeta comercială şi operator regional în domeniu. Schimbarea sa din funcţie a fost unul din montivele care au declanşat ruptura alianţei PDL-PRM din consiliul local municipal şi scandalul dintre primarul Antonie Solomon şi vicele Gheorghe Nedelescu.

Constantin Stamatoiu a rămas la un moment dat preşedinte interimar al PRM Dolj, apoi a plecat din partid, lăsându-şi colegii mască, după o împăcare uluitoare cu Solomon.

Ultima formaţiune politică în care a activat a fost UNPR, unde figura la sfârşitul anului trecut în conducerea organizaţiei municipale.