Stadion – extremă urgență

stadion 8 Stadion – extremă urgență poze

Ședință de îndată a consiliului local municipal pentru a da undă verde inaugurării stadionului. Consilierii locali craioveni sunt convocați de urgență în plen pentru a aproba planul municipal de inauguare a arenei de fotbal din Craiova. Edilii nu au idee

 

la această dată când exact va fi tăiată panglica noului stadion, dar se pregătesc cu asigurarea fondurilor pentru eveniment, unul grandios, după cum promit funcționarii primăriei Craiova. Din spectacol nu vor lipsi imnul Craiovei Maxima, precum și fostele glorii, care vor primi distincții din partea primăriei.Aleșii locali craioveni sunt convocați de primarul Mkihailm Genoiu la o ședință de îndată, programată miercuri, 18 octombrie, după cum arată anunțul postat marți, 17 octombrie pe site-ul municipalității craiovene. Întrunirea are un singur punct pe ordinea de zi: un proiect privind aprobarea organizării evenimentului de inaugurare a Stadionului din Craiova. „Având în vedere raportul nr.145853/2017 întocmit de Serviciul Imagine prin care se propune aprobarea organizării evenimentului de inaugurare a Stadionului din Craiova”, se arată în proiectul de hotărâre supus aprobării consilierilor locali municipali.

1, 1 milioane de RON – bugetul inaugural al primăriei Craiova

Mai sus pomenitul raport al serviciului Imagine, prezintă și suma pe care municipalitatea craioveană o rezervă spectaolului de inaugurare a stadionului construit pe locul vechiului „Oblemenco”. Este vorba de 1, 106 118 lei noi, fără TVA, după cum arată funcționarii primăriei Craiova. În schimbul acestei sume, reieșite, potrivit raportului, în urma unei prospectări a pieței, organizatorii promit un spectacol „grandios”….

INTEGRAL în INDISCRET