SPORT, SANATATE, ARMONIE – CONCURS JUDETEAN SPORTIV ȘI INUGURARE LA GRĂDINIȚA CĂSUȚA CU POVEȘTI DIN CRAIOVA

concurs casuta cu povesti 1 SPORT, SANATATE, ARMONIE  CONCURS JUDETEAN SPORTIV ȘI INUGURARE LA GRĂDINIȚA CĂSUȚA CU POVEȘTI DIN CRAIOVA poze

SPORT, SANATATE, ARMONIE

CONCURS JUDETEAN SPORTIV

Acest concurs este cuprins in CALENDARULARUlL ACTIVITATILOR EDUCATIVE JUDETENE, DOLJ, ANUL SCOLAR 2015-2016, POZITIA 113, PAGINA 10.

Felicitam toti prescolarii si elevii pentru participarea la concursul nostru. Proba de concurs a constat intr-un traseu aplicativ complex.

De un real ajutor ne-au fost studentii voluntari de la Facultatea de Educatie Fizica si Sport coordonati de catre ASOCIATIA SPORTIVA PRO EFS , domnii  Ungureanu -Dobre Aurora si Dobre Marian.

concurs casuta cu povesti 2 SPORT, SANATATE, ARMONIE  CONCURS JUDETEAN SPORTIV ȘI INUGURARE LA GRĂDINIȚA CĂSUȚA CU POVEȘTI DIN CRAIOVA poze

Nu se putea face traseul aplicativ fara materialele puse la dispozitie de catre Directia de Tineret si Sport Dolj pentru care multumim domnului director Origen Staicu.

Toti copiii  au fost castigatori, au primit un trofeu pentru echipa si fiecare prescolar diploma si medalie, plus o jucarie de plus.

Nu vom prezenta un clasament, doar putem spune ca echipa de la Gradinita Nicolae Romanescu a avut cel mai bun timp, iar la clasa pregatitoare, felicitam in mod deosebit eleviii de la Colegiul Tehnic Energetic.

concurs casuta cu povesti 31 SPORT, SANATATE, ARMONIE  CONCURS JUDETEAN SPORTIV ȘI INUGURARE LA GRĂDINIȚA CĂSUȚA CU POVEȘTI DIN CRAIOVA poze

Ne bucuram de interesul aratat de a se inscrie la aceasta competitie sportiva.

Au fost prezente in concurs echipe de la urmatoarele unitati scolare:

Clasa pregatitoare:

 1. COLEGIUL TEHNIC ENERGETIC
 2. SCOALA SF. DUMITRU
 3. SCOALA SF. GHEORGHE
 4. SCOALA GIMNAZIALA LESILE

GRADINITE:

 1. GRADINITA CU P.P ELENA FARAGO
 2. GRADINITA CU P.P. CASTELUL FERMECAT
 3. GRADINITA CU P.N. LUCEAFARUL
 4. GRADINITA CU P.P PITICOT
 5. GRADINITA CU P.P VOINICEII
 6. GRADINITA CU P.P SF. ANA
 7. GRADINITA CU P.P CURCUBEUL COPILARIEI
 8. GRADINITA CU P.P TRAIAN DEMETRESCU
 9. GRADINITA CU P.N. ETHOS
 10. GRADINITA CU P.P CASUTA CU POVESTI
 11. GRADINITA CU P.P FLOARE ALBASTRTA
 12. GRADINITA CU P.P NICOLAE ROMANESCU
 13. GRADINITA CU P.P PINOCHIO

SCOALA GIMNAZIALA LESILE

concurs casuta cu povesti 4 SPORT, SANATATE, ARMONIE  CONCURS JUDETEAN SPORTIV ȘI INUGURARE LA GRĂDINIȚA CĂSUȚA CU POVEȘTI DIN CRAIOVA poze

Am profitat de aceasta ocazie sa inauguram noul nostru teren de sport.

Acest teren de sport este realizat printr-un adevarat parteneriat comunitar.

PRIMARIA MUNICIPIULUI CRAIOVA a realizat platforma de ciment fara de care nu era posibila amenjarea ulterioiara, o investitie foarte mare care ne face deschizatori de drum in dezvoltarea bazelor sportive la nivel prescolar.

CUMMINS GENERATORS CRAIOVA au reciclat materialele din curtea gradinitei pentru realizarea portilor de fotbal, a cosurilor de baschet, precum si a bancutelor de pe alei si au ajutat in amenajarea terenului de sport( montajul gazonului, liniatura acestuia).

ASOCIATIA CASUTA CU POVESTI CRAIOVA, prin donarea de catre parinti a 2% din impozitul anual, a contribuit la achizitia gazonului artificial.

Noii nostri parteneri , DIRECTIA DE TINERET SI SPORT , pecum si ASOCIATIA SPORTIVA PRO EFS si FACULTATEA DE EDUCATIE FIZICA SI SPORT ne vor susutine in promovarea sportului de la varsta foarte mica.

Cu siguranta acest concurs se incadreaza la evenimentele care devin o traditie a gradinitei noastre.

 

Claudia TIRZIU, director Gradinita Casuta cu Povesti, Craiova