Spiritul Crăciunului, la Biblioteca Aman

spiritul craciunului Spiritul Crăciunului, la Biblioteca Aman poze

Sărbătoarea Crăciunului, veche de peste două milenii, răspândită pe tot globul, este cea mai frumoasă sărbătoare, iubită de cei mici şi mari, săraci sau bogaţi. Aşteptat cu bucurie şi emoţie Crăciunul este asociat cu bradul minunat împodobit, cu cântecele colindătorilor şi cu bucuria de a face daruri. Dar cel mai frumos dar care s-a dăruit vreodată este venirea pe lume a lui Isus , născut într-o iesle săracă, dar care a adus bucurie şi lumină pentru toată lumea.

Din dorinţa de a dărui semenilor un strop de bucurie, colectivul Secţiei Adrian Păunescu din cadrul Bibliotecii Judeţene Alexandru şi Aristia Aman , în colaborare Colegiul Naţional Ştefan Velovan vă invită, joi 6 decembrie 2012, ora 13:00, la  manifestarea Spiritul Crăciunului.

Elevii coordonaţi de prof. dr. Mirela Mitu şi  prof. Claudia Drăghici vor susţine momente poetice şi muzicale, precum şi prezentări power-point dedicate acestei iubite sărbători, iar elevii clasei a XI-a profilul învăţători/educatoare vor lansa revista Crăciunul. Activitatea se va desfăşura în Sala Nicolae Romanescu a bibliotecii.