Spectacolele continuă la Teatrul Colibri

sarea in bucate 1 Spectacolele continuă la Teatrul Colibri poze

Teatrul pentru Copii și Tineret “Colibri” participă cu spectacolul Sarea în bucate la Festivalul de Vară “Teatru, stradă și copil”, ediția a IV-a, organizat de Teatrul de Animație “Țăndărică” din București.

Spectacolul Sarea în bucate va fi prezentat miercuri, 4 iunie, de la ora 10:00, la Teatrul Itinerant “Țăndărică”, în Parcul Al.I.Cuza din capitală. Reprezentația, după Petre Ispirescu, cu scenariul și regia semnate de Valentin Dobrescu, scenografia Mihai Pastramagiu, muzica Alin Macovei-Moraru, îi are în distribuție pe actorii: Ionica Dobrescu, Oana Stancu, Adriana Ioncu, Iulia Cârstea, Cosmin Dolea, Mugur Prisăcaru, Daniel Mirea.

În week-end, Teatrul “Colibri” a programat două spectacole la sediu. Sâmbătă, 7 iunie, de la ora 18:00, copiii vor vedea Frumoasa și Bestia, scenariul și regia Valentin Dobrescu, scenografia Eustațiu Gregorian, muzica Alin Macovei-Moraru, cu actorii: Ionica Dobrescu, Adriana Ioncu, Alla Cebotari, Oana Stancu, Daniel Mirea, Cosmin Dolea, Iulia Cârstea, Costel Ionescu (voce).

Duminică, 8 iunie, la ora 11:00, intră în scenă Șoricelul și balerina de porțelan, într-un spectacol în regia și pe un scenariu de Adriana Stamate după “O rază de soare” de Al. T. Popescu, scenografia Eustațiu Gregorian, muzica Alexandru Iosub. În distribuție îi regăsim pe actorii: Ionica Dobrescu, Alis Ianoș, Alla Cebotari, Adriana Ioncu, Oana Stancu, Daniel Mirea, Iulia Cârstea, Rodica Prisăcaru.

De asemenea,laTeatrul “Colibri” continuă Campania “Doi prieteni, o singură inimă”, demarată în sprijinul sinistraților din Serbia și Bosnia-Herțegovina. Grație implicării jurnaliștilor și a craiovenilor mișcați de drama sârbilor loviți de furia apelor s-au strâns donații de peste 1,5 tone constând în alimente, îmbrăcăminte, încălțăminte, pături, produse de igienă, apă, medicamente. Alături de Teatrul “Colibri” au venit Filarmonica “Oltenia” și Crucea Roșie – Filiala Dolj.