Spectacol de excepție, marca Clayderman – Zamfir, gazduit în Bănie

Mii de persone au luat cu asalt Sala Polivalentă din Craiova, marți, 8 februarie 2016, pentru a participa la mult așteptatul concert al celor doi titani ai muzicii: Richard Clayderman și Gheorghe Zamfir. Premiera mondială, desfășurată în Bănie, a atras aproximativ 4000 de spectatori, mari iubitori ai muzicii celor doi interpreți.

“A fost o atmosfera de a dreptul încântătoare. Un asemenea eveniment este unic și nu poate fi ratat. Mă bucur că la Craiova vin astfel de valori și mai ales mă bucur ca avem un public care să guste arta.  Craiova a dus multă vreme lipsă de astfel de manifestații și mă gândesc că pe viitor vom avea parte de și mai mulți artiști care sa ne răsfețe”, ne-a declarat Mariana Pădureanu, una dintre spectatoare.
Amintim că evenimentul, dedicat Zilei Internaționale a Femeii, s-a intitulat sugestiv Ballade pour Elle, cuprinzând un playlist romantic adaptat ocaziei. Concertul a făcut parte din programul național-cultural “Artă contra Drog 2016”, un proiect inițiat de Asociația Culturală de Teatru, Muzică și Film “Dracula” și CIADO România, Centrul Internațional Antidrog și pentru Drepturile Omului, președinte academician Constantin Bălăceanu Stolnici. Prin acest program, organizatorii informează publicul asupra riscului consumului de  droguri și oferă o alternativă sănătoasă de petrecere a timpului liber, invitând spectatorii să consume artă.
“Am venit împreuna cu prietenele mele, Narcisa Gheorghe și Lilia Pascariu pentru a ne face un cadou de 8 martie. Spectacolul a fost întra-adevăr unul la superlativ și ne dorim sa se repete la Craiova. Muzica celor doi (Clayderman și Zamfir – n.r.) este inconfundabilă și ne bucurăm că am reușit să fim martore la o premieră mondială”, ne-a spus Angela Voinea, o alta participantă șa show-ul memorabil.
Cei doi interpreți au reuțit să atragă ropote de aplauze, fiecare melodie fiind primită cu mult entuziasm de public. Richard Clayderman le-a făcut o bucurie celor mici, oferindu-le la sfârșitul mai mult melodii partiturile sale.
clayderman Spectacol de excepție, marca Clayderman   Zamfir, gazduit în Bănie poze
zamfir Spectacol de excepție, marca Clayderman   Zamfir, gazduit în Bănie poze
sala polivalenta Spectacol de excepție, marca Clayderman   Zamfir, gazduit în Bănie poze
olguta dasoveanu Spectacol de excepție, marca Clayderman   Zamfir, gazduit în Bănie poze