Sorin Pantera Tanasie si sportivii sai, participanti la Campionatul national WKU

K1 mic Sorin Pantera Tanasie si sportivii sai, participanti la Campionatul national WKU poze

In cadrul campionatului WKU de amatori, care se va desfasura la Sala “Ion Constantinescu” din inima Baniei, duminica, 26 noiembrie 2017, vor evolua si sportivii campionului mondial de juniori, Sorin Pantera Tanasie.
“Pentru mine, participarea la acest campionat este un test binevenit. In acest mod, o sa stiu exact cum stau sportivii mei la capitolul pregatire, mai ales ca pe data de 1 decembrie 2017 vom participa la o competitie de la box, la Arad, “Cupa Mosului”, iar in zilele de 8 decembrie, 9 decembrie si 10 decembrie 2017, o sa fim prezenti la un turneu international la Satu Mare. Imi doresc foarte mult ca boxerii craioveni sa isi reia locul binemeritat in ierarhia nationala. Urmaresc sa dezvolt, la capacitate maxima, acest sport si la capitolul seniori. Nu trebuie sa uitam ca, in momentul in care implinesc varsta de 18 ani, boxerii craioveni trebuie sa renunte la acest sport deoarece nu exista nicio perspectiva.
Revenind la campionatul de amatori de la Craiova, prin participarea sportivilor antrenati de catre mine, voi sti exact pe ce ma axez si cum se descurca intr-o competitie, la ora actuala”, a declarat Sorin Pantera Tanasie, campion mondial juniori.