Sorin Manda (CSM) are planuri mari: Campionate naţionale de box şi atletism, la Craiova

sorin manda Sorin Manda (CSM) are planuri mari: Campionate naţionale de box şi atletism, la Craiova poze

Sorin Manda, directorul Clubului Sportiv Municipal Craiova, a declarat că îşi doreşte ca în 2014 să organizeze un nou campionat  naţional de box dar şi unul de atletism, la Craiova. Experienţa dobândită, în acest an, la organizarea campionatului naţional de box – categoria cadeţi, l-a determinat pe tânărul manager să ia această decizie.

“A fost destul de greu de organizat, au fost foarte multe amănunte de pus la punct, însă am avut alături Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dolj, Asociaţia Judeţeană de Box, Box Club Universitatea Craiova, Regia Autonomă de Administrare a Domeniului Public şi Fondului Locativ Craiova, Regia Autonomă de Transport Craiova, Club Sportiv Municipal Craiova, sponsorii: Hotel Europeca, Civitas şi Dial Help dar şi tineri oameni de afaceri care au dorit să ne ajute punând la dispoziţie premiile pentru cei care au câştigat la fiecare categorie. Pe perioada campionatului a avut loc doar un incident peste care nu cred că ar fi normal să trecem cu vederea. Este vorba de antrenorul Adrian Lăcătuş, antrenor de la Steaua, care a avut o ieşire nervoasă, a comentat decizia arbitrilor, a aruncat cu gongul pe jos, a ţipat la arbitu. Într-un final şi-a cerut scuze iar când a venit preşedintele FRB, Leonard Doroftei, nu au mai intrat în colţul ringului”, a menţionat Sorin Manda.

Directorul CSM Craiova este de părere că acest campionat naţional de box s-a ridicat la nivelul aşteptărilor, cei mai buni câştigând. “Restul trebuie să se antreneze mai mult şi la anul poate vor fi ei cei mai buni. Amintesc că au fost peste 150 de meciuri, participând  circa 180 de sportivi. Ne-am bucurat foarte mult deoarece a venit şi preşedintele Leonard Doroftei care ne-a promis că va face un  centru de excelenţă în box la Craiova”, a încheiat Sorin Manda, directorul CSM Craiova.