Sorin Iordache nu mai e uneperist, e fan Bregovic

sorin iordache Sorin Iordache nu mai e uneperist, e fan Bregovic poze

 

Ex-viceprimarul Craiovei Sorin Iordache, unul dintre fondatorii filialei judeţene a UNPR a părăsit partidul lui Gabriel Oprea.

Iordache a fost viceprimar al Craiovei şi preşedinte al filialei municipale a PSD în mandatul 2004-2008, apoi consilier local din partea formaţiunii social-democrate, din care a fost exclus în cele din urmă, unul dintre motive fiind probabil şi apropierea de UNPR Dolj, filială aflată la început la acel moment.

Ulterior Iordache a devenit vicepreşedinte judeţean al UNPR şi, aproape concomitent, director comercial în cadriul Regiei Autonome de Termoficare Craiova din subordinea consiliului local.

Povestea de dragoste cu UNPR-ul doljea s-a stins însă relativ repede după întoarcerea lui Antonie Solomon la cârma primăriei Craiova şi înscăunarea acestuia ca preşedinte al filialei doljene a formaţiunii lui Gabriel Oprea. Iordache a constituit în ultimele luni una din ţintele preferate ale primarului, care l-a luat la ochi, reproşându-i public celui care i-a fost viceprimar în mandatul trecut că s-a înscăunat director de regie cu salariu umflat, deşi are în subordine în organigrama Termoficării doar “un jurist şi trei fotbalişti”.

Sorin Iordache a precizat că şi-a dat demisia din UNPR, fără a face însă vreo legătură între această decizie şi relaţia sa cu Antonie Solomon. “Mi-am dat demisia din UNPR. Nu din cauza a ceea ce a spus primarul despre mine, ci, pur şi simplu, eu am un alt mod de a face politică decât actuala conducere a UNPR. Despre activitatea mea la regie, oricine poate să spună orice, dar ar putea să constate că anul trecut a fost primul din istoria Termoficării în care datoriile nu au crescut”, a spus Iordache.

Iordache a mai spus că nu se poate lăsa de politică “odată ce i s-a inoculat microbul”, fără a face însă vreo precizare despre vreo preferinţă în materie de formaţiuni politice.

În privinţa preferinţelor muzicale ale ex-viceprimarului vă putem spune însă că a participat în data de 14 mai la concertul susţinut la Craiova de Goran Bregovic, cu ocazia lansării candidaturii la primărie a Liei Olguţa Vasilescu.