Solomon:Doamna Câmpeanu a colaborat cu interlopii în campanie!

antonie solomon 11 Solomon:Doamna Câmpeanu a colaborat cu interlopii în campanie! poze

Fostul primar al Craiovei spune că în campania electorală “s-a colaborat foarte bine cu interlopii”. 

 

“Acele slogane “Sus mafia, jos patria” trebuie să dispară, eu nu m-am axat pe votul interlopilor din Craiova, fiindcă spunea că suntem un oraş de interlopi şi am evitat. Am văzut că s-a colaborat foarte bine cu acele persoane. Am avut 52 de mii de voturi de calitate,a sta e important. Un partid aproape fără experienţă. Ce să vă spun că în 65 de secţii aproape că se dormea, se duceau să-şi ia mâncare şi uitau să mai vină. Au fost multe momente hazlii şi din păcate, s-au finalizat prin pierderea alegerilor. Dar ce vom face, o să vedem”, a spus Solomon.

Întrebat cine anume a colaborat cu interlopii, Solomon a indicat-o pe Mariana Câmpeanu, ministrul Muncii, cu care a mai avut, de altfel, un meci în campanie.

“Nu ştiu, aş vrea să aflu şi eu de la voi că am văzut pe acolo peste tot, sms-uri. În niciun caz nu au fost în tabăra noastră. Cine a colaborat? Doamna Câmpeanu, nu ştiu cine, că dânsa a găsit oraşul plin de interlopi. Eu n-am văzut niciun interlop ca să-i zic să mă ajute şi pe mine cu restul. Nu vreau să fiu răutăcios pentru că am susţinut o campanie elegantă şi nu vreau să intru în bălăcăreala care le place unora. Asta este, a fost un capitol din viaţa mea încheiat şi îi mulţumesc lui Dumnezeu că mi-a dat puterea şi forţa să administrez un oraş greu”, a spus Solomon.