Solomon,”bucuros” de oaspeţi: Bine-aţi venit, dragi turişti Şova şi Tăriceanu! Mai aveam doi în Craiova, unul chiar în primărie

antonie solomon santiere 037 Solomon,bucuros de oaspeţi: Bine aţi venit, dragi turişti Şova şi Tăriceanu! Mai aveam doi în Craiova, unul chiar în primărie poze

Primarul Antonie Solomon, candidatul UNPR la primărie, şi-a ironizat criticii din tabăra USL, catalogând vizitele electorale ale lui Şova şi Tăriceanu drept dovezi de succes ale strategiei sale privind Craiova Turistică. 

Primarul în funcţie a plusat, numindu-i şi pe principalii săi contracandidaţi în cursa pentru primăria Craiova, Lia Olguţa Vasilescu – USL şi Mărinică Dincă – PDL “turişti de marcă” ai Craiovei.

 

În strategia de dezvoltare a Craiovei pe următorii 50 de ani, care a fost aprobată în Consiliul Local în 2007, era prevăzută printre altele, Craiova oraş turistic. Au început să vină turişti. Am văzut că a fost un domn Şova, a venit domnul Tăriceanu, urmează domnul Iliescu. Bine aţi venit în Craiova dragi prieteni ai Craiovei, şi primul turist bineînţeles, viitoarea primăriţă peste 100 de ani.  Eu nu discut cu o asemenea persoană care probabil e pe calculator, eu trăiesc în lumea reală şi uitaţi-vă ce se întâmplă în toată Craiova de opt ani de zile. Despre alte persoane care se văd deja în fruntea trebii, vreau să spun că avem în Craiova doi turişti de marcă, unul în primărie de patru ani şi bineînţeles că această doamnă senator care, de 11 ani, vine şi pleacă. Sper să se îndrăgostească de Craiova şi să vină mai des”, a spus Solomon.