Solomon vrea să fie iar primar de Zilele Craiovei

solomon cununie 3 Solomon vrea să fie iar primar de Zilele Craiovei poze

Primarul a cerut ieri la Galaţi ridicarea interdicţiei de exercitare a funcţiei de primar, avocaţii vor retrimiterea dosarului la DNA după ce patru cincimi din mită s-au pierdut pe circuit.  Potrivit Adevărului de Seară de Galaţi, edilul craiovean a solicitat instanţei să-i înlouiască interdicţia de a părăsi localitatea, impusă luna trecută, cu interdicţia de a părăsi ţara şi să-i ridice interdicţia de exercitare a funcţiei de primar primite de Solomon la eliberarea din arest.

În plus, avocaţii primarului au venit cu o cerere nouă în faţa instanţei, solicitând retrimiterea la DNA a dosarului de corupţie în care este judecat Solomon, motivând că, din suma de 50.000 de euro, cât spun procurorii că ar fi primit edilul-şef de la patronul PIC Cornel Penescu, instanţa nu a fost sesizată decât pentru suma de 10.000 de euro. “Nu există nici un document la dosar prin care DNA Piteşti a sesizat instanţa în legătură cu o luare de mită de 40.000 de euro. În lipsa ei, tot ce se poate face este restituirea dosarului la DNA Piteşti”, a declarat Domnica Toader, unul dintre avocaţii lui Solomon, citată de AdS Galaţi.

Dosarul a rămas în pronunţare, magistraţii gălăţeni urmând să dea soluţia la solicitările făcute de Solomon în data de 20 octombrie, cu două zile înaintea debutului Zilelor Craiovei.