Solomon: Udrea, femeie de cultură, ministru cult!

udreaied Solomon: Udrea, femeie de cultură, ministru cult!  poze

Elena Udrea e o adevărată “femeie de cultură”, pentru că a terminat o facultate şi este o persoană citită, spune primarul Craiovei, Antonie Solomon, motivând astfel prezenţa repetată a blondei din Guvern la Festivalul Marin Sorescu, organizat pe 24 – 24 februarie.

Solomon a precizat că Elena Udrea va fi din nou prezentă în Dolj pentru Festivalul Marin Sorescu, atât la manifestările din Craiova cât şi la petrecerea organizată din nou în portul cultural Cetate, pe moşia poetului Mircea Dinescu. “Da, va veni din nou Elena Udrea la Craiova, pentru că e o adevărată femeie de cultură şi vrea să ajute acest judeţ”, a spus Solomon. Pus să explice eticheta, relativ neobişnuită, pe care i-a aplicat-o ministrului Dezvoltării Regionale şi Turismului, primarul Craiovei a dat imediat lămuriri. “Cum adică de ce e femeie de cultură? Păi cum să nu fie? A terminat o facultate, e o persoană citită. Eu o consider un ministru cult al acestui Guvern”, a spus Solomon. Primarul Craiovei a mai precizat că Elena Udrea nu e singurul ministru din cabinetul Boc invitat la Craiova la Festivalul Marin Sorescu. “S-ar putea să fie mai mulţi miniştri, s-ar putea să vină şi Blaga”, a spus primarul, care a adăugat că în Bănie la sărbătoarea dedicată lui Marin Sorescu ar putea ajunge chiar şi ministrul Culturii.

Trebuie spus că Elena Udrea a fost prezentă şi anul trecut la manifestările festivalului Marin Sorescu din Craiova şi mai ales la ospăţul de la Cetate din curtea lui Mircea Dinescu, de la care a primit de altfel cadou un ied, botezat în mod festiv “Sorel” de Udrea, pe atunci doar ministru al Turismului.