Solomon s-a lansat în cursa electorală la Filarmonică

lansare solomon tribuna Solomon s a lansat în cursa electorală la Filarmonică poze

Primarul în funcţie şi-a lansat, oficial, candidatura la pentru un nou mandat de primar alături de simpatizanţi şi de şefii UNPR. 

La evenimentul organizat sâmbătă la Filarmonica Oltenia au participat sute de fani ai primarului, dar şi cei doi preşedinţi ai UNPR,  Cristian Diaconescu şi Gabriel Oprea, acesta din  urmă urându-i lui Solomon încă zece mandate în fruntea primăriei Craiova.

 

Solomon s-a lansat în cursa pentru primărie, pe muzica obişnuiţilor Constantin Enceanu, Petrică Mâţu Stoian şi Mariana Ionescu Căpitănescu, printre confetti şi artificii, premieră în istoria Filarmonicii Oltenia.

lansare solomon Solomon s a lansat în cursa electorală la Filarmonică poze

Candidatul UNPR la primăria Craiova a susţinut un discurs, asigurându-şi simpatizanţii că are proiecte interesante pentru următorul mandat şi că e gata să se mai sacrifice încă patru ani pentru “familia Craiova”, aşa cum a făcut-o şi în ultimii 12.

lansare solomon buruiana Solomon s a lansat în cursa electorală la Filarmonică poze

“Vă aduceţi aminte, pe 2 martie eram arestat, trimis în închisoare la Piteşti. Am făcut Paştele în puşcărie cu criminali, violatori, nu vă mai spun că e o zi frumoasă acum. Mi-am sacrificat viaţa. Aceşti 12 ani de Primărie au însemnat foarte mult pentru mine. Timpul şi-a pus amprenta pe înfăţişarea mea fizică şi sufletească. Nu am stat cu nevasta în braţe când a trebuit, nu i-am dat sfatul cel bun copilului meu chiar dacă i-am dat dragostea mea, dar mai la distanţă şi să nu îi lipsească nimic. Într-o familie, asta nu înseamnă totul. Dar am câştigat o mare familie, a Craiovei. Cred că nu v-am dezamăgit până acum şi că investiţiile mele megalomane – aşa cum le consideră unii – bucură miile de craioveni. Nu am să le enumăr. Voi relua spectacolul vieţii în Craiova! Craiova nu trebuie să moară niciodată, nu trebuie să îmbătrânească niciodată. Aici e locul tinerilor, să muncească şi să îmbătrânească. De aceea, am planuri extrem de interesante, pe care nu o să le spun acum”, a spus Solomon.