Solomon, reinstalat în fruntea primăriei Craiova

m solomon viceprimari Solomon, reinstalat în fruntea primăriei Craiova poze

Primarul judecat pentru fapte de corupţie se întoarce în funcţie în urma unei decizii a Curţii de Apel Galaţi.

Magistraţii Curţii de Apel Galaţi au respins azi recursul formulat de DNA împotriva unei închieri a Tribunalului din aceeaşi localitate din 8 iulie, prin care se înlocuia măsura interdicţiei de a părăsi localitatea cu interdicţia de a părăsi ţara. Cum, în încheierea tribunalului interzicerea exercitării funcţiei nu mai era prevăzută printre obligaţiile lui Solomon, acesta se poate întoarce în fruntea instituţiei de pe AI Cuza.

“Eu nu ştiu nimic. Am fost sunat să mă întrebe lumea, dar vă dau cuvântul meu de onoare că eu nu am aflat nimic oficial. Din punct de vedere procedural, instanţa mă va înştiinţa că decizia este definitivă, după care eu, la rândul meu, voi înştiinţa primăria că mă întorc la serviciu în baza acestei hotărâri”, a declarat Solomon, la scurt timp de la aflarea soluţiei pronunţate de Curtea de Apel Galaţi.

Solomon revine în fruntea primăriei Craiova după o pauză de un an şi patru luni în care nu şi-a putut exercita mandatul. Primarul a fost reţinut şi apoi arestat la începutul lunii martie a anului trecut.