Solomon rămâne în arest

m solomon dna pitesti Solomon rămâne în arest poze

Primarul suspendat al Craiovei a mai ratat o şansă de eliberare, fiind menţinut în arest printr-o sentinţă a Tribunalului Galaţi, instanţa la care a fost strămutat procesul în care este inculpat. 

Tribunalul Galaţi a dispus în această seară menţinerea măsurii de arestare preventivă a lui Antonie Solomon. Procesul în care acesta a fost trimis în judecată, alături de patronul lanţului PIC, Cornel Penescu şi doi dintre angajaţii acestuia a fost strămutat de la Piteşti la Galaţi, la cererea lui Penescu, printr-o decizia a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. Măsura menţinerii arestării preventive dispuse de Tribunalul Galaţi poate fi atacată cu recurs de avocaţii lui Solomon în teremen de 24 de ore, recursul urmând a fi judecat, cel mai probabil, la începutul săptămânii viitoare.

m dosare semnaturi solomon Solomon rămâne în arest poze

Potrivit consilierului local craiovean Gheorghe Albăstroiu, prezent la înfăţişarea de astăzi, la instanţa gălăţeană au fost depuse mai multe dosare conţinând nu mai puţin de 25.000 de semnături strânse în Craiova pentru judecarea în stare de libertate a lui Solomon. Acesta se află în arest de la începutul lunii martie, când a fost săltat de la Craiova de procurorii DNA Piteşti, sub acuzaţia de luare de mită şi fals.