Solomon: Proștilor, Petrov și Udrea m-au băgat la pușcărie! 10.000 de idioți fac un partid

Intrat recent în hora postărilor susținute pe facebook, ex-primarul Craiovei Antonie Solomon se ceartă cu adversarii care-l atacă de pe conturi false și în acuză de legături cu fostele personaje sus-puse din PDL. 

„Nu stiu cine mi-a scris pe Fb ca un idiot ramane un idiot, ca doi idioti sunt doi idioti. Dar 10.000 de idioti fac un partid! Constat ca cei carora le-am facut numai bine sunt cei mai acerbi critici ai mei. Pe conturi false posteaza fel si fel de aberatii: cum ca nu am dreptul sa mai candidez, vorbesc despre vila de la Barcelona (v-o donez cu mare placere, daca spuneti ca ea exista!!). Numele meu il leaga de Petrov si de Elena Udrea. Prostilor, chiar nu va este frica de Dumnezeu? Astia sunt cei care m-au bagat in puscarie! Nu stiu de ce Dumnezeu a facut Carul Mare si Carul Mic pe cer, iar pe boi i-a lasat pe pamant.
Am nevoie de oameni care sa vina langa mine, care nu au voie sa lase Craiova cu defectele pe care le gasesc. Am pornit la drum fara sa stiu care este calea dreapta, dar, indata ce am aflat-o, nu-mi mai pasa nici de lume, nici de ce zice despre mine, nici de ce crede despre mine. Sunt convins ca aceasta este calea dreapta care duce spre Primarie si atunci cine ma mai poate impiedica? Imi croiesc drumul cu seninatate si nu uit datoria de a fi rezultatul pe care il merit: o fiinta modesta, dar intreaga. Alaturi de mine a crescut, de cand eram in leagan, datoria vietii mele. Sunt multumit ca am cunoscut-o intreaga si o implinesc cu toata puterea sufletului meu”, sună postarea lui Solomon.

De supărare probabil, fostul edil-șef a uitat să-și încheie postarea cu obișnuitul salut „Iubesc Craiova!”