Solomon, “lovit” de criză: a rămas fără jumătate din vilele de vacanţă

m solomon violet Solomon, lovit de criză: a rămas fără jumătate din vilele de vacanţă poze

Antonie Solomon a făcut profit din puşcărie. Primarul suspendat al Craiovei şi-a vândut în câştig casa de vacanţă din Constanţa la doar o lună de la liberarea din penitenciar.

Arestul preventiv de şase luni de care a avut parte Solomon pe parcursul anului trecut l-a lăsat pe primar fără funcţie, dar i-a crescut spectaculos valoarea vilei din judeţul Constanţa, pe care a vândut-o în octombrie 2010 la un preţ dublu faţă de cel de achiziţie.

Declaraţia de avere  a lui Antonie Solomon a fost postată pe site-ul primăriei Craiova, documentul arătând că,  faţă de anul precedent, edilul suspendat al Băniei stă mai slăbuţ la capitoilul imobiliare.

Familia Solomon şi-a păstrat cele două apartamente de pe Calea Bucureşti, casa de vacanţă de la Leamna şi spaţiile comerciale din Craiova, de pe urma cărora încasează însă de două ori mai puţini bani decât anul anterior, dar nu mai deţine vila din judeţul Constanţa.

Potrivit noii declaraţii de avere, imobilul achiziţionat de  Solomon în 2009 a fost vândut un an mai târziu, în octombrie 2010, la doar o lună după ce primarul a fost eliberat din arest. Vila din comuna Palazu Mare din Constanţa, a fost înstrăinată către Decebal şi Marilena Buzatu, contra sumei de 134.000 de euro (peste 560.000 de lei noi – nr) , familia Solomon ieşind în câştig faţă de preţul de achiziţie din 2009, de 263.000 de  lei.