Solomon, la ProRomânia

Ex-primarul Antonie Solomon și-a anunțat azi înscrierea în ProRomânia, printr-o postare pe pagina sa de facebook, urmând să-i regăsească în filiala doljeană a partidului lui Victor Ponta pe doi dintre foștii săi viceprimari, ex-pesedistul Sorin Iordache și ex-pedelistul Teodor Sas.

Este vorba despre al șaptelea partid căruia i se alătură Antonie Solomon, fostul edil șef al Craiovei mai având câteva formațiuni politice de bifat până să ajungă la numărul său norocos: 13. Colecția sa post decembristă cuprinde deocamdată: PSDR, PSD, PD, PDL, UNPR, PPDD, ALDE și ProRomânia.

„Se pare ca, la noi, un lucru secret se afla cel mai repede. Astazi, 13 iunie, m-am hotarat sa ma inscriu in Partidul ProRomania. Toata viata 13 mi-a purtat noroc: pe 13 martie am cunoscut-o pe sotia mea, pe 13 iulie s-a nascut baiatul meu, am depus juramantul la ora 13 ca viceprimar, la masina am avut numarul 13. Sper din toata inima sa imi poarte noroc si ziua si hotararea de azi si sa construim o filiala puternica a acestui partid. Eu consider ca va fi un partid PRO Craiova. Ii astept pe toti cei care cred in mine sa ne apucam de treaba!”, spune Solomon, în postarea de pe rețeaua de socializare.

Ironia sorții face ca ultiml partid la care poposește să fie cel înființat de Victor Ponta, cei doi având de depănat destule amintiri împreună. Fostul premier a fost unul dintre principalii susținători ai Olguței Vasilescu în operațiunea de detronare a lui Solomon din fruntea primăriei Craiova, realizată la alegerile locale din 2012. În calitate de premier în funcție, Ponta i-a adus la Craiova atât pe co-președinții USL Crin Antonescu și Daniel Constantin, dar și mai bine de jumătate de GUvern, pentru un miting de amploare în cartierul Craiovița Nouă, prim ministrul încheindu-și atunci discursul cu sloganul Olguța la primărie/Solomon la …. „brutărie”.