Solomon, la prima plimbare în libertate prin Craiova după şase luni – video

m plimbare solomon Solomon, la prima plimbare în libertate prin Craiova după şase luni   video poze

Primarul Craiovei s-a plimbat şi s-a pupat cu subalternii din primărie, care i-au ţinut calea în Centru. 

Antonie Solomon a apărut ieri pentru prima oară de la părăsirea arestului pe străzile din centrul Craiovei. Pus la patru ace, edilul şef a fost întâmpinat în dreptul prefecturii Dolj de mai mulţi dintre funcţionarii din primăria Craiova, care s-au grăbit să-l îmbrăţişeze, alături de mai mulţi trecători.

solomon prioteasa Solomon, la prima plimbare în libertate prin Craiova după şase luni   video poze

Printre cei care i-au urat bun venit lui Solomon s-a numărat şi preşedintele CJ Dolj Ion Prioteasa, care tocmai se întorcea la Palatul Administrativ din Craiova.

solomon pupaturi Solomon, la prima plimbare în libertate prin Craiova după şase luni   video poze

Primarul era în drum spre sediul IPJ Dolj, pentru “nişte chestiuni de procedură” privind interdicţiile primite odată cu liberarea din arest, dar a mai făcut o escală şi în faţa primăriei, unde un alt grup de susţinători ieşise să-l întâmpine.

solomon cuza Solomon, la prima plimbare în libertate prin Craiova după şase luni   video poze

Ulterior, în jurul orei 14.00, Solomon şi-a făcut din nou apariţia în Centru, unde îl aştepta de această dată o ceată formată mai degrabă din şefii instituţiei de pe AI Cuza: cei doi viceprimari, plus un grup de directori din primărie.

solomon prioteasa ceas Solomon, la prima plimbare în libertate prin Craiova după şase luni   video poze

Primarul a avut timp şi pentru câteva declaraţii, precizând că aşteaptă ca în data de 20 instanţa să-i mai ridice din interdicţiile impuse la eliberare. “Mă simt ca un nou născut! Dumnezeu m-a întărit şi am trecut peste aceste greutăţi, însă cel mai mult cred că a suferit familia mea. Mi-a fost dor de Craiova, de oameni. Le mulţumesc celor care au scris primarului suspendat, care era depus ca un sac de cartofi, undeva într-o celulă alături de deţinuţi condamnaţi pentru viol, crime”, a spus Solomon.

solomon trandafir prioteasa Solomon, la prima plimbare în libertate prin Craiova după şase luni   video poze

În privinţa funcţiei de primar şi a celei de preşedinte al PDL Craiova nu părea decis, precizând că se va consulta pe această temă cu familia. “Hotărârea pe care o voi lua va depinde de familia mea, de soţia mea, în primul rând, băiatul meu şi, nu în ultimul rând de craioveni. Dacă am să văd că oamenii nu m-au uitat şi nu au uitat ce am făcut eu pentru acest municipiu, atunci trebuie să continui mandatul acesta. Voi vedea mai târziu, am îmbătrânit. Eu fac parte dintr-un partid. Sunt preşedintele organizaţiei municipale, sunt prim-vicepreşedinte la partid, dacă nu, renunţ la viaţa publică şi mă retrag acasă, la ai mei”, a declarat Solomon.