Solomon, “încorporat” pentru 24 de ore de DNA Piteşti

m solomon dna pitesti Solomon, încorporat pentru 24 de ore de DNA Piteşti poze

Primarul Craiovei, Antonie Solomon, a fost reţinut în această seară pentru 24 de ore de DNA, într-un dosar legat de numele lui Cornel Penescu (foto gsp.ro). 

Antonie Solomon a fost reţinut de DNA Piteşti la capătul unei zile în care procurorii argeşeni i-au perchiziţionat apartamentul din Craiova, biroul din Primăria Craiova şi vila de la Leamna şi l-au audiat timp de mai multe ore la sediul Serviciului Teritorial Piteşti.

m solomon primarie Solomon, încorporat pentru 24 de ore de DNA Piteşti poze

La orele prânzului, în timp ce procurorii îşi vedeau de treabă în biroul său, Solomon a ieşit să dea ochii cu presa, anunţându-i pe ziarişti că reprezentanţii DNA vor părăsi primăria după o jumătate de oră, el urmând apoi să explice totul într-o conferinţă de presă. După intervalul de timp prognozat de primar, procurorii DNA au ieşit din primărie, dar cu tot cu primar, îmbarcându-se împreună în autoturisme şi pornind spre vila de la Leamna. Solomon a mai avut timp doar să le reproşeze ziarişilor că pozează sau filmează asemenea momente şi să răspundă în doi peri la întrebarea privind destinaţia: “Plec militar”.

După perchiziţia de la Leamna, Solomon a plecat la Piteşti cu propriul jeep, un volkswagen Tuareg condus de şoferul de la primărie şi cu doi procurori de la DNA pe post de pasageri pe bancheta din spate. Audierile au durat până în jurul orei 20.o0, cât Solomon a părăsit sediul DNA Piteşti direct cu duba, fiind reţinut pentru 24 de ore.

m aurica catusica Solomon, încorporat pentru 24 de ore de DNA Piteşti poze