Solomon, încă 60 de zile în arest

m solomon dna pitesti Solomon, încă 60 de zile în arest poze

Potrivit Agerpres, mandatul de arestare preventivă a lui Antonie Solomon a fost prelungit cu 60 de zile de Tribunalul Argeş.  Tribunalul Argeş a constatat legalitatea arestării preventive a primarului suspendat al Craiovei, Antonie Solomon, trimis în judecată pentru fapte de corupţie şi a decis menţinerea măsurii pentru încă 60 de zile.
Decizia instanţei poate fi atacată cu recurs la Curtea de Apel Piteşti, în termen de 24 de ore. Judecarea pe fond a procesului va începe pe 13 aprilie, între timp urmând ca Solomon să fie transferat din arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, unde se află din data de 2 martie, la Penitenciarul Colibaşi, titrează Agerpres.

Primarul Antonie Solomon a fost reşinut pentru 24 de ore de procurorii DNA în data de 2 martie, arestat preventiv de tribunalul Argeş pentru 29 de zile, în 3 martie şi, ulterior, trimis în judecată pentru luare de mită, fals intelectual şi uz de fals pe 19 martie.

Săptămâna trecută consiliul local Craiova a luat act de suspendarea mandatului de primar al lui Solomon şi au decis delegarea atribuţiilor acestuia cu caracter temporar, către viceprimarul Mărinică Dincă.