Solomon îl ajută pe Băsescu cu cel mult un vot. UNPR Dolj nu va organiza vreo acţiune în campanie

m base solo limba Solomon îl ajută pe Băsescu cu cel mult un vot. UNPR Dolj nu va organiza vreo acţiune în campanie poze

Ex-primarul Craiovei spune că nu se dezice de preşedintele suspendat, dar că nu ştie cu ce l-ar putea ajuta în campanie. 

“Eu n-o să mă dezic niciodată de preşedintele Traian Băsescu. Eu nu votez sau, dacă mă duc la vot, o să votez împotriva suspendării. UNPR-ul nu ştiu. Eu ştiam că suntem împotriva suspendării preşedintelui.  Am vorbit cu domnul Oprea şi l-am întrebat ce s-a întâmplat la votul din Parlament şi mi-a spus că el a lipsit, că jumătate din parlamentarii noştii au lipsit la fel, iar restul au votat cum i-a tăiat capul. Noi sprijinim pentru stabilitate orice Guvern al României care vrea să facă ceva bun pentru această ţară, că-i ţărănist, comunist sau hitlerist, noi îl sprijinim, dar eu cred că şi preşedintele României trebuie să-şi ducă mandatul la capăt. Asta e părerea mea. Dar de ajutat nu ştiu cum aş putea să-l ajut. UNPR Dolj nu va organiza acţiuni în campania de la referendum”, a spus Solomon.