Solomon fan Mitrea – Diaconescu (video)

solomon primarie Solomon fan Mitrea   Diaconescu (video) poze

Antonie Solomon e pedelist ca primar şi şef de filială portocalie, dar social democrat ca “simplu cetăţean”, care “mai crede încă în doctrină”. Aşa că a dat un pronostic pentru meciul la vârf din PSD, făcând campanie tandemului Cristian Diaconescu – Miron Mitrea. 

“Ca simplu cetăţean care mai crede în doctrina social-democrată, mi-ar plăcea să fie Cristian Diaconescu, secondat de Miron Mitrea. Fără Năstase şi fără Mircea Geoană şi nu ştiu care mai candidează pe acolo. Cred că ar fi o lovitură de imagine şi PSD ar câştiga teren. Miron Mitrea, am mai spus-o, nu e mare doctor în ştiinţe, dar e un bun organizator, care a dus două campanii şi care munceşte foarte mult. Că are multe dosare? Dar cine nu mai are în ziua de azi dosare? Se înmulţesc pe zi ce trece. Nici nu e mare lucru să te reclame cineva pe nu ştiu unde şi, gata, ai dosare”, a spus primarul.
Dacă despre doctrina social-democrată are încă o părere excelentă, primarul pedelist e ezitant atunci când vine vorba despre doctrina propriului său partid, despre care nu ştie să spună la repezeală dacă e de stânga sau de dreapta. “Nu mă întrebaţi pe mine, că nu ştiu”, a declarat iniţial Solomon, după care a încercat s-o dreagă, apelând la ajutorul ziariştilor: “Păi voi ce simţiţi aşa, prin măsurile care se iau? Ce culoare credeţi că au? Eu zic că PD-L e un partid de centru-dreapta, dar, cum la noi în ţară nu mai există centru, e de dreapta. Dar, de fapt, cine mai ţine cont de doctrine în România?”