Solomon despre scandalul casetei: Lăsaţi-mă să mă pregătesc de o campanie elegantă!

solomon conferinta Solomon despre scandalul casetei: Lăsaţi mă să mă pregătesc de o campanie elegantă! poze

Primarul Antonie Solomon a mai cerut o dată Biblia, la conferinţa de presă de azi, ca să se jure că nu are nimic de-a face cu presupusa casetă de şantaj invocată de Olguţa Vasilescu.

Întrebat despre presupusa casetă de şantaj la adresa Olguţei Vasilescu, contracandidata sa la alegerile locale din iunie, primarul Solomon s-a interesat mai întâi la ziarişti dacă are vreunul la îndemână o Biblie ca să se jure că e nevinovat. Apoi a promis că renunţă la candidatură dacă se dovedeşte că vreunul dintre “oamenii lui Solomon” a făcut “o tâmpenie”.

“Vă jur pe Biblie, oamenii lui Solomon nu fac lucruri agresive. Eu nu am plătit un ziarist să dea în adversarii politici. Nu ştiu de ce victimizează toţi că nu ştiu ce le fac oamenii lui Solomon. Oamenii mei înseamnă Florin Lobdă, un băiat de mare caracter, Teo Sas şi cei cinci consilieri care vin după mine şi încă vreo doi-trei de la partid, ăştia sunt oamenii lui Solomon. Dacă îi vedeţi vreodată că incită la violenţă de limbaj prin cartiere, atunci puteţi să spuneţi, da, domnule, uitaţi ce fac ăştia. Eu am spus că fac campanie elegantă şi acum vor să tragă în patea cealaltă. Deci vă jur pe Biblie că nu am nici un amestesc cu casete. Nici nu mă interesează. Ştiu că odată zicea că cei de la PSD au şantajat-o şi a trebuit să plece de la PRM cu o casetă. Acum e invers. Deci nu ştiu despre ce casetă este vorba, fiecare cu viaţa lui, cu păcatele lui, ştie ce a făcut până la urmă. Ne judecă acolo Dimnezeu când om trece. Eu sper să mă duc în iad, dar pe treapta aia mai sus. Deci vă jur că nu am nici un amestec şi niciodată nu voi face aşa ceva. Dacă există cineva din anturajul meu care face o tâmpenie, jur că nu mai candidez la Primărie. E mizerabil, abject să spui aşa ceva. Vă rog să mă ajutaţi ssă fac o campanie elegantă”, a spus Solomon.