Solomon despre Mariana Câmpeanu: Dacă se dezbrăca în pielea goală mai câştiga un vot-două în Craiova – Update VIDEO

solomon 017 Solomon despre Mariana Câmpeanu: Dacă se dezbrăca în pielea goală mai câştiga un vot două în Craiova   Update VIDEO poze

Primarul Antonie Solomon, candidat UNPR la primăria Craiova, a reacţionat dur la declaraţiile parlamentarului PNL Mariana Câmpeanu.

Mariana Câmpeanu afirmase într-o conferinţă de presă susţinută săptămâna trecută alături de candidatul USL la primăria Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, că Bănia are imaginea unui oraş condus de interlopi.

Reacţia lui Solomon a fost una deosebit de dură.

 

“Ce-a mai spus Mariana Câmpeanu? Eu cred că dacă se dezbrăca în pielea goală mai câştiga un vot-două în Craiova, dar şi aşa …Doamne fereşte! Am auzit că e deputat sau senator de Hunedoara, e vai de mama lor ce e acolo. Eu am trecut de zeci de ori până acum prin Hunedoara. Aţi văzut vreodată, în Craiova, că se împuşcă pe stradă, că se bat în discoteci, că de Paşte s-a întâmplat ceva? Nu. Craiova e cel mai sigur oraş din ţară. Interlopii sunt probabil în mintea unora. Oraşul acesta e frumos, extrem de interesant, sigur, oraş universitar şi niu îl denigrăm că nu ne place. Se poate coabita paşnic în Craiova, nu ca în secolul 15. să nu uităm ce a fost de-a lungul istoriei, pe cine a dat ca domnitori. Dar asta e politica unora, să vină cu doi-trei din capitală să ajute pe plan local. Foarte bine, să vină. Înţeleg mesajele politice, să mă înjure pe mine, dar nu oraşul. Să nu mai îndrăznească pentru că încep şi eu să vorbesc. Să îl lase în pace că habar nu au cum se construieşte. Are propriile legi de dezvoltare, nu sunt ale mele. Tot ce am făcut a fost în urma discuţiilor cu comunitatea, nu aşa că am vrut eu să fac nu ştiu ce. Nu Am nu ştiu ce exemple de urmat din ţară, vrea ca Craiova să fie unică, nu asemănătoare cu nu ştiu cine, cu Piteştiul, cu Târgu Jiu. Vreau să fie o Craiovă unică prin frumuseţe, curăţenie, modul de viaţă. Asta e dorinţa mea şi sper să reuşim. Craiova e generatoare de modele pentru alte oraşe chiar”, a spus Antonie Solomon, la conferinţa de presă de azi.