Solomon, despre lotul excluşilor din UNPR: N-au dat un leu în campanie, dar au încercat un puci!

antonie solomon 11 Solomon, despre lotul excluşilor din UNPR: N au dat un leu în campanie, dar au încercat un puci! poze

Şeful UNPR Dolj spune că trio-ul Radu – Ursu – Ştefănescu pregătea un puci prin care să-l răstoarne pe preşedintele de la municipiu, Teodor Sas.

Fostul primar le mai reproşează celor trei că s-au zgârcit, atât la bani cât şi la efort , în campania electorală dinaintea alegerilor locale. Marin Radu, Constantin Ursu şi Iulian Ştefănescu au făcut parte din lotul consilierilor “trădători”, cei care au fost excluşi din PDL pentru fraternizare cu Solomon şi care l-au urmat pe primar la UNPR.

Cei trei au fost excluşi şi din UNPR, chiar în preziua şedinţei de constituire a noului consiliu local, cu mai puţin de 12 ore înainte să-şi ia în primire mandatele de aleşi locali.

“Cei trei n-au dat un leu în campania electorală. Iar de muncit ce să vă spun, unul dintre ei a venit dupa două săptămâni de la începutul campaniei. În schimb, au vrut să facă un puci, să-l dea jos pe preşedintele de la municipiu, Teodor Sas. Eu eram plecat la mare când m-a sunat Sas şi mi-a spus: “ia uite domne ce vor să facă ăştia, că au început să se întâlnească prin cârciumi să discute”. Asta s-a întâmplat”, a spus Solomon, în momentul în care a fost întrebat de soarta celor trei ex-consilieri locali.