Solomon cunună 100 de cupluri de Valentine’s Day

primaria1 Solomon cunună 100 de cupluri de Valentines Day poze

Primarul Craiovei, Antonie Solomon, va cununa duminică, în ziua de Valentine’s Day, o sută de cupluri de tineri craioveni care s-au înscris pe lista de căsătorii “de-0 zi”. Ceremonia, înscrisă în calendarul Festivalului Îndrăgostiţilor va avea loc în sala mare a primăriei. După oficierea căsătoriilor de-o zi, tinerii vor avea parte de un concert, după care vor fi expediaţi la” Flora”, unde primăria Craiova le-a rezervat câte o masă pentru o cină romantică.

“Instituţia Primarului Municipiului Craiova organizează în acest an cea de-a patra ediţie a Festivalului Îndrăgostiţilor.

 Pentru sărbătoarea de Valentine’s Day, 100 de cupluri de tineri craioveni s-au înscris pentru a participa la ceremonia în cadrul căreia vor fi „căsătoriţi” pentru o zi.
Astfel pe 14 februarie 2010, la ora 11.00, în Sala Mare a Primariei vor fi oficiate căsătoriile simbolice valabile 24 de ore, iar ziua se va încheia pentru „miri” cu Balul Îndrăgostiţilor, oferit de primarul Craiovei la restaurantul Flora, cu începere de la ora 18.00 “, precizează un comunicat al primăriei Craiova privind desfăşurarea Festivalului Îndrăgostiţilor.