Solomon, consemnat în România. Curtea de Apel Galaţi a admis recursul DNA

antonie solomon santiere 036 Solomon, consemnat în România. Curtea de Apel Galaţi a admis recursul DNA poze

Ex-primarul Craiovei are parte şi e o înfrângere în instanţă după eşecul de la locale. 

Antonie Solomon rămâne în continuare sub interdicţia de a părăsi ţara, ridicată iniţial, în urmă cu câteva săptămâni, de tribunalul Galaţi.

Curtea de Apel Galaţi a judecat, luni, recursul formulat de procurorii DNA şi le-a dat câştig de cauză acestora, anulând soluţia tribunalului.

Interesant este că, potrivit soluţiei publicate pe site-ul CA Galaţi, Solomon figurează ca fiind apărat la recurs de un avocat din oficiu.

 

“Solutie: D.P.1049/R Admite recursul formulat de DNA – Serviciul Teritorial Galaţi. Casează încheierea de şedinţă din 27.06.2012 pronunţată în dosar nr.6618/121/2010 a Tribunalului Galaţi şi în rejudecare: Respinge ca nefondată cererea formulată de inculpatul Solomon Antonie de revocare a măsurii preventive a obligării de a nu părăsi ţara. Suma de 25 lei,reprezentând plata onorariului apărătorului desemnat din oficiu ( av.Mihăilă Ivonna) se va avansa din fondurile Ministerului justiţiei către Baroul Galaţi. Definitivă”, precizează sentinţa pronunţată de judecătorii Curţii de Apel Galaţi.