Solomon cere liberarea provizorie pe cauţiune prin avocatul lui Băsescu

m solomon trist Solomon cere liberarea provizorie pe cauţiune prin avocatul lui Băsescu poze

Avocaţii primarului Craiovei depun azi o nouă cerere de liberare provizorie a lui Solomon, arestat preventiv din data de 3 martie. De data asta Solomon încearcă să iasă din arest apelând la avocatul lui Băsescu.

Surse apropiate edilului şef susţin că avocaţii lui Solomon vor depune astăzi o nouă cerere de eliberare provizoria a primarului. De această dată nu mai e vorba de o cerere de liberare sub control judiciar, ci de o cerere de liberare pe cauţiune care ar putea fi judecată cel mai devreme vineri de magistraţii argeşeni. Precedentele cereri de liberare provizorie depuse de primarul Craiovei aui fost respinse în serie de judecătorii de la Tribunalul Argeş şi de la Curtea de Apel Piteşti.

Noua tentativă de a obţine eliberarea şui Solomon din arest e pusă în practică de un lot lărgit de avocaţi. În afară de craioveanul Răduleţu şi de Marian Nazat, din echipa juriştilor lui Solomon mai face parte de astăzi şi avocatul Dan Apostol, cel care a reprezentat de-a lungul timpului mai multe VIP-uri autohtone care au avut probleme cu procurrii. Printre aceştia preşedintele Traian Băsescu, pe care Apostol l-a reprezentat în dosarul Flota, dar şi afaceristul Puiu Popoviciu, reţinut la un moment dat de DNA, primarul pesedist al Constanţei, Radu Mazăre, dar şi şeful MISA, Gregorian Bivolaru.