Solomon are dezlegare de week-end la Leamna

solomon cununie 4 Solomon are dezlegare de week end la Leamna poze

Primarul suspendat al Craiovei a primit învoirea instanţei de a părăsi Craiova pentru trei zile ca să participe la nunta fiului său.

Măsura a fost dispusă ieri seară de magistraţii Tribunalului Galaţi, instanţa unde SOlomon e judecat pentru fapte de corupţie.

“Admite cererea formulată de inculpatul Solomon Antonie prin apărători aleşi. În baza disp. art. 145 al. 1 Cod procedură penală încuviinţează ca în perioada 10.06.2011-12.06.2011 inculpatul Solomon Antonie să părăsească localitatea de domiciliu -respectiv municipiul Craiova, pentru a se deplasa în satul Leamna de Sus , Comuna Bucovăţ, Judeţul Dolj. Dispune comunicarea, în copie , a prezentei încheieri instituţiilor prev. la art 145 al. 2 indice 1 Cod procedură penală, poliţiei comunei Bucovăţ, Judeţul Dolj şi inculpatului Solomon Antonie. Definitivă. Pronunţată în şedinţa publică , azi 30.05.2011”, precizează încheierea magistraţilor gălăţeni.

Solomon va putea astfel participa la cununia religioasă a fiului său IUlian, care va fi oficiată pe 11 iunie, la biserica ctitorită de primarul suspendat al Craiovei la Leamna, în comuna Bucovăţ.