Solomon: Am listele cu datele de naştere ale tinerilor de la PDL. De patru ani le trimit scrisori

solomon 017 Solomon: Am listele cu datele de naştere ale tinerilor de la PDL. De patru ani le trimit scrisori poze

Primarul Craiovei spune că nu vede problema în scrisorile trimise tinerilor dinCraiova care vor vota pentru prima dată în acest an, precizând că acţiunea durează de patru ani.

“Am mai făcut o acţiune de imagine, una pe care mulţi s-au grăbit să o catalogheze drept electorală. Este vorba de acea scrisoare pe care am trimis-o tinerilor care împlinesc 18 ani. Nu e nimic electoral, e o scrisoare de încurajare, să nu se lase călcaţi în picioare şi să rămână în Craiova, pentru că ei sunt viitorul acestui oraş. Dar nu e vorba de o acţiune de campanie, aceste scrisori le trimit de patru ani. Chiar şi azi am avut de semnat vreo sută de felicitări”, a spus Solomon.

Întrebat de unde a făcut rost de datele cu caracter personal ale tinerilor, primarul spune că a făcut rost de baza de date de la PDL.

“Ce să spun! Asta era problema. Toată lumea le are. Păi ce credeţi că numai eu trimit? Trimit toţi. Dacă vă interesează, listele le am de la PDL, de acum patru ani. Domnul Teodor Radu (ex-consilier local PDL şi fost şef al poliţiei municipale – nr) s-a ocupat de asta”, a declarat Solomon.