Solomon a predat bosumflat amplasamentul pentru pasajul subteran: N-a prea avut cui

pasaj 006 Solomon a predat bosumflat amplasamentul pentru pasajul subteran: N a prea avut cui poze

Patronul firmei constructoare a ratat festivitatea din intersecţia de la Universitate, primarul a plecat supărat. 

“Ia uite, proiect de 15 milioane de euro pornit cu stângul, fără constructor. Cică e la notar să semneze nu ştiu ce împuternicire. În loc să fie aici la predarea amplasamentului. Ei o să vedeţi că de acum încolo o să fie aici zi de zi”, a spus supărat Solomon, înainte să părăsească intersecţia.

Edilul-şef şi-a găsit totuşi timp să transmită constructorilor, chiar şi nereprezentaţi la cel mai înalt nivel, un mesaj mobilizator, avertizându-i să nu lungească lucrărie în centrul şi aşa destul de problematic din punct de vedere al traficului auto.

“O să fie un deranj mare pentru că încă nu am dat încă drumul la pasajul suprateran şi atunci trebuie să ne gândim atent ce înseamnă centrul Craiovei. Nu vrem să fie o bulibăşeală, trebuie să fim foarte atenţi cum fluidizăm traficul rutier. Deci nu vreau să fie o nebunie în centru. Este o lucrare importantă privind fluidizarea traficului rutier. Sperăm că din combinaţia dintre rigoarea austriacă şi fantezia craiovenilor să rezulte un lucru bun, finalizat într-un timp foarte scurt, mă gândesc la câteva luni de zile”, a spus Solomon.

pasaj 014 Solomon a predat bosumflat amplasamentul pentru pasajul subteran: N a prea avut cui poze

La cinci minute după plecarea primarului şi-a făcut apariţia şi şeful de la Mitliv, Liviu Cioană. “N-am fost anunţaţi că e un moment festiv. Credeam că e o chestiune pur tehnică, de aceea am trimis inginerii”, s-a scuzat acesta.

 

Constructorii vor începe peste aproximativ o săptămână demolarea celor două imobile de pe strada Arieş, care stau în calea pasajului subteran, traficul auto urmând a fi restricţionat, cel puţin în prima etapă a şantierului, pe un singur sens al arterei.