Șoc și groază pentru Badea la comisii: Teoretic, Neagoe pleacă din fruntea Piețelor. Practic rămâne director. Tehnic

neagoe Șoc și groază pentru Badea la comisii: Teoretic, Neagoe pleacă din fruntea Piețelor. Practic rămâne director. Tehnic poze

Un nou episod de poveste din epopeea „dialogului” politico-administrativ în CLM a avut loc azi, la ședința comisiei de învățământ a consiliului local și i-a avut ca protagoniști pe consilierul local al PNL Pavel Badea și pe Claudiu Neagoe, administratorul demisionar al SC Piețe și Târguri Craiova SRL.

Dialogul merge strună și, în condiții de trafic auto mai lejer, poate fi auzit fără dificultate de pietonii din English Park sau din Centrul Vechi. Vestea bună e că, până acum, nu s-au schimbat palme în dezbaterile din comisii, numai somații, ultimatumuri și aroganțe cu supliment de decibeli.

Totul a început în momentul în care liberalul Badea a aflat că mai vechiul său „prieten” de la Piețe,Claudiu Neagoe, nu părăsește de tot sereleul municipal, urmând să revină pe postul de director tehnic după ce a renunțat la calitatea de administrator.

Vestea l-a scos din sărite pe Badea, care s-a angajat într-o dispută verbală cu Neagoe, dispută din care spicuim:

Pavel Badea: Cum adică, după tot ce s-a întâmplat, dumneata rămâi director?

Claudiu Neagoe: Eu am renunțat la funcția de administrator, în care am fost numit de consiliul local. Postul de director tehnic l-am câștigat prin concurs. Dacă vă deranjează, mai cereți-mi o dată demisia!

PB: Deci, după toată nenorocirea din Târg, rămâi la Piețe?

CN: În perioada următoare o să solicit să intru în concediu de odihnă. Am de recuperat din anii precedenți!

PB: Acolo a fost o problemă gravă! Noroc că nu au murit oameni!

CN: Dacă mureau, răspundeam în condițiile legii! Așa pot spune și eu: noroc că n-au alunecat oameni pe zăpadă să-și rupă picioarelepe trotuar la dumneavoastră!

PB: Te rog să termini cu mine! Nu tolerez asemenea obrăznicie față de un consilier local! Nu așa răspunde un angajat al primăriei unul consilier local! Ai datoria să-mi răspunzi cu decență!

CN: Eu nu sunt angajatul primăriei, ci al societății de Piețe. Și dumeavostră primiți indemnizație și nu sunteți angajatul CLM. Și nu cred că scrie în regulamentul CLM la redactare căruia ați participat, că trebuie să vă răspund cu DA sau NU! V-am răspus. Dacă aveți nemulțumiri, puteți să-mi mai cereți o dată demisia!

PB: O să-ți cer demisia peste șase luni, când voi fi primarul Craiovei!

CN: Nu cred că va fi cazul!

PB: Te rog să termini!

…….